Karen Dijkstra: Project 2 Do

“Op een gegeven moment dacht ik: wil ik die administratie echt wel zelf blijven doen?

Maar de stap naar een groot kantoor zag ik niet zitten. Toen kwam ik in contact met Claudia en na een vrijblijvend gesprek kwam ik er al achter dat ze haar honorarium zo terug verdient, door me tips te geven en op regels te wijzen waardoor ik meteen geld van de belasting terug kon krijgen.

Ik was meteen overtuigd! Ze biedt de kleine ondernemer echt hulp, op een hele plezierige, betrokken en snelle wijze. Een last is van mijn schouders gevallen!”

Project2Do is een eenmanszaak die ondernemers in het midden en klein bedrijf adviseert, helpt en uitvoert bij het opzetten van PR-, Marketing- en Communicatiebeleid. De focus ligt hierbij op klantgericht denken, doen en schrijven.

Claudia Verkade Office Services verwerkt de financiële administratie, doet de aangifte Inkomstenbelasting (ook van de partner), maakt tussentijdse rapportage en stelt de jaarrekening op.

Laat een reactie achter